to 19.9 kl. 19.00 - kl. 20.30

Kyrkokörsövning Församlingshemmet

Kyrkokören övar på torsdagarna kl.19.Vi önskar med värme nya sångare med i vår körgemenskap! Man kan hänga med på olika projekt också- t.e.x.. 1 :a ADVENT, Julottan, påsk...Det är inte nödigt att vara med på varje övning.MEN vi har det gott tillsammans och just du är välkommen med!

Kören inleder övningarna torsdagen 5.te september kl.19 i Församlinghemmet.

I höst kan man också haka på sångfesten i Åbo i sommar.För det kommer det att ordnas övningar runtom i prosteriet.Det blir Mässånger på latin och några psalmer.FestMÄSSAN blir säkert mäktig i Åbo domkyrka!Om du vill vara med på den, meddela Sonja, så får du noter, bud om övningstider mm. Inledningsövningen är i Gamlakarleby stadskyrka lördagen 28.9, kl.12.30 - 18. Anmäl till kantor Sonja, om du vill vara med på den!

I församlingen sjunger kören på Gudstjänster, andakter och möten.Vi besöker bl.a. Sandbacka vårdcenter och andra ställen.

Kom med och sjung!

to 26.9 kl. 19.00 -20.30